6.4.2016

Navisec Flex verkkokoulutus ratkaisee perehdytysten käytännön haasteet

Perehdytystarpeet lisääntyvät ja perehdytysten toteutus monimutkaistuu. Henkilöstön työtehtävät vaihtuvat usein, työpaikan sijainti muuttuu ja sijaisuudet lisääntyvät. Verkkokoulutus ratkaisee useita perehdytykseen liittyviä käytännön ongelmia.

Kätevällä verkkokoulutuksella henkilöstö suorittaa perehdytykset silloin kun se on heille ajallisesti mahdollista. Perehdytysten suoritus onnistuu tarvittaessa mobiilisti ja myös kotoa käsin.

Perehdytyksen voi tehdä heti työtehtävien alkaessa tai työtehtävien muuttuessa. Perehdytykset kohdistetaan käyttäjäryhmittäin tai työpisteittäin. Alihankkijoiden ja ostopalveluiden perehdyttäminen onnistuu vastaavasti.

Organisaation omat vastuuhenkilöt ja perehdytysvastaavat pystyvät toteuttamaan koulutussisällöt. Omassa hallinnassa olevista sisällöistä muodostuu ajantasainen koko organisaation kattava perehdytysjärjestelmä.

Lue lisää

Sivu 1 / 3  > >>

9.1.2018
Toteuta EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten ensimmäinen toimenpide. Kouluta koko henkilöstö verkkokoulutuksella tietosuoja- ja tietoturvatietoisuuteen. Kouluta lisäksi esimiehet ja vastuuhenkilöt syvällisemmin GDPR- vaatimuksiin NAVISEC Flex- verkkokoulutuksella. Itseopiskelut ovat keveinä videoanimaatioina tai visuaalisella työkalulla toteutettu. Osaamisen arviointi osoittaa organisaation koulutusten toteutuksen.
24.10.2017
Three Plus Group Oy osti Navicre Oy:n koko osakekannan. Yhtiön omistanut Pasi Anttila jatkaa edelleen yhtiön toimitusjohtajana. TPG:llä on ennestään tytäryhtiöt Finnish Net Solutions Oy Suomessa sekä Estonian Net Solutions OÜ Virossa. Suomessa yhtiöllä on toimipaikat Espoossa, Lohjalla, Kuopiossa ja Oulussa.
5.9.2017
Perehdyttämisellä on suuri vaikutus työn tuottavuuteen, laatuun, työturvallisuuteen ja henkilön sitoutumiseen. Rakenna henkilöstön perehdytykset verkkoon NAVISEC Flex verkkokoulutusjärjestelmällä. Perehdyttämissuunnitelmaa ja perehdytyksen onnistumista voidaan seurata vaiheittain.
9.5.2017
Tietoturvan ja tietosuojan perusasiat viestittävä verkkokoulutus soveltuu luottamushenkilöinä toimiville. Luottamushenkilöiden on hyvä perehtyä oman toimintakentän mukaisiin tietosuoja- ja tietoturvakäytäntöihin ja lainsäädäntöön.
10.3.2017
Mielenkiintoiset verkko- oppimismoduulit tarjoavat henkilöstölle helpossa muodossa uutta tietoa ja motivoivat syventymään aiheeseen. Voit suunnata eri oppimispolut kohderyhmittäin ja toimialoittain. Perushenkilöstön osaamista kehitetään joka kerta muuttuvilla sisällöillä.
19.1.2017
Verkkokoulutuksella säästät 50 – 70 % rahaa koulutuskustannuksissa verrattuna tavanomaiseen luentokoulutukseen. Ajan säästö on merkittävä ja saavutat myös muita käänteen tekeviä etuja.
23.9.2016
Luo Navisec- verkkokoulutus muutamassa minuutissa. Automaattitoiminnoilla pystyt luomaan verkkokurssin nopeasti omilla sisällöillä.
20.6.2016
Navicren käyttövalmis tietosuoja- ja tietoturvasivusto verkkokoulutuksineen ja ohjeistoineen päivittävät henkilöstön tietosuoja- ja tietoturvaosaamisen.
6.4.2016
Perehdytystarpeet lisääntyvät ja perehdytysten toteutus monimutkaistuu. Henkilöstön työtehtävät vaihtuvat usein, työpaikan sijainti muuttuu ja sijaisuudet lisääntyvät. Verkkokoulutus ratkaisee useita perehdytykseen liittyviä käytännön ongelmia.
9.3.2016
Kehitä verkkokoulutuksella henkilöstön tietosuojaosaamista. Näin valmistaudut tehokkaimmin soveltamaan EU:n uutta tietosuoja-asetusta.